Ervaringsgericht Leren

Door te ervaren sla je leerwinst op in je geest EN je lijf

Lange presentaties of veel theorie is steeds minder van deze tijd. We willen ervaren, dingen doen en instant feedback op wat we te leren hebben. En dan bij voorkeur buiten of in een andere omgeving dan thuis of op kantoor.

Hoe fijn zou het zijn om dingen uit te proberen in een veilige setting? Iets toepassen om te ervaren wat het effect is. Een soort flight simulator waar je dus nooit kan neerstorten.

Daarom hebben wij een heleboel verschillende actieve opdrachten ontworpen om met je team, je peers of in andere gewenste samenstellingen te doen.

Onze klanten geven hierover terug dat ze dit enorm waardevol vinden. In een halve of hele dag (of desgewenst langer) ben je buiten je normale werk bezig met reflectie op hoe en wat je in de praktijk doet en vooral wat het effect daarvan is op anderen.
Ervaringsgericht leren combineert reflectie, inzichten, intervisie en feedback allemaal in één setting en dat maakt het super krachtig en onvergetelijk.

De opdrachten kunnen binnen of buiten zijn, sportief of minder sportief. Ze zijn voor iedereen te doen en brengen je op effectieve wijze tot de gewenste groei.

We bouwen de opdrachten rondom specifieke thema’s die bij jullie spelen of rondom vooraf bepaalde competenties die jullie als groep of team willen ontwikkelen.

We beloven je een onvergetelijke leerervaring.

Ervaringsgericht
ervaringsgericht

Wat levert dit op?

  • Plezier, tijd en ruimte om AAN je leiderschap of team te werken in plaats van IN je team en organisatie.
  • Je leert jezelf beter kennen
  • Je weet op welke manier je nog effectiever kan zijn
  • Je weet hoe je dingen voor elkaar kunt krijgen waardoor je je impact vergroot

Bekijk ook onze workshops:

Persoonlijk Mission Statement​

Persoonlijk Mission Statement

Wat is jouw weg?

eigenaarsschap

Eigenaarschap

Verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes

Vertrouwen bouwen​

Vertrouwen bouwen

De krachtigste soft skill

Integer & Respectvol

Liefdevol confronterend

Out of the box

Scroll naar top