Doorbraak coaching

Voor iedereen die toe is aan een doorbraak

Er borrelt iets in jou en je weet niet goed wat. Er is onrust en je kunt het niet duiden. Je wil wel wat veranderen in je leven en weet nog niet precies wat. Er is een thema waar je aandacht aan wil geven, maar met wie? Je wil graag spiegelen over ingrijpende beslissingen met iemand die geen belang heeft, niet oordeelt en die 100% te vertrouwen is.

Dan nodig ik je van harte uit om een dag op de Veluwe door te brengen. Een dag in de natuur waar jij je hart kunt luchten. Waar je kunt beschouwen, reflecteren, “gechallenged” kunt worden en een doorbraak kan ervaren. Afhankelijk van je vraag kan ik interventies doen op onbewust niveau die bijdragen aan je doel. We bespreken dit vooraf.

Doorbraak coaching​

Hoe gaat het in zijn werk

Om 10 uur ontvang ik je met een heerlijke kop koffie of thee. Er is een lunch die, indien nodig, geheel aangepast is aan dieetwensen. Je zal spreken, luisteren, schrijven, wandelen, ontspannen, misschien wel aan het vuur zitten en echt de tijd nemen om hetgeen waarmee je zit eens alle aandacht te geven.

De dagen na je doorbraak zal je meer “lucht” ervaren. Je zal je rustiger voelen en evenwichtiger. Je zal met meer vertrouwen de toekomst instappen.

Mail ons op info@overbeeke-deweert.com voor meer informatie of het maken van een belafspraak.

Wat wij nog meer doen

Persoonlijke coaching

Focus door reflectie

Competentie Coaching

Competentie coaching

Doelgerichte groei

Integer & Respectvol

Liefdevol confronterend

Out of the box

Scroll naar top