Competentie coaching

Voor professionals, specialisten en leidinggevenden binnen bedrijven en organisaties.

Je omgeving verandert, de mensen in je team veranderen en worden steeds mondiger. De markt, werkgevers, klanten verwachten meer van jou als professional en/of als leidinggevende. Je wordt voortdurend uitgedaagd en gestretcht. Of misschien daag je jezelf uit door de keuze voor een nieuwe positie binnen je werk.

En hoe kan je dan praktisch en op jouw lijf geschreven, die ontwikkeling versnellen die nodig is voor de uitdaging waarvoor jij staat opgesteld?

Steeds vaker worden opleidingsbudgetten geïnvesteerd in persoonlijke coaching. Zo weet je zeker dat je doelgericht kunt groeien. Een doortastende coach met veel ervaring die in staat is om jou de gewenste stap te laten maken aan de hand van een vooropgesteld doel. Competentie Coaching zou wel eens hét verschil kunnen maken in jouw performance.

Competentie Coaching

Er zijn verschillende goede redenen om Competentie Coaching te doen:

  • Je wil voor de komende tijd wat specifieke competenties ontwikkelen
  • In je beoordeling en/of resultaatafspraken ben je uitgedaagd om heel specifieke competenties aan te pakken
  • Je weet wát je moet veranderen maar je weet niet hóe
  • Je wilt nieuwe, juiste keuzes maken voor je toekomst
  • Je hebt “ja” gezegd tegen een positie die voor jou nieuwe competenties vergt.

Aanpak:

Intake met als doel kennismaken en bouwen aan vertrouwen tussen coach en coachee. Natuurlijk definiëren we ook samen de competenties die ontwikkeld dienen te worden.

Indien je een leidinggevende hebt die een rol speelt in het traject maken we samen met hem/haar een nulmeting. Dus per competentie meten we aan de voorkant van het traject waar je staat en doen dit achteraf nog een keer. Indien passend voor jouw doelstelling, schakelen we ook stakeholders in. We maken daarbij gebruik van een geheel eigen vorm van 360 graden feedback.

De coaching gaat op de vastgelegde data in sessies van 2 tot 4 uur  van start. Tussen de sessies door wordt vaak gewerkt met opdrachten, e-coaching en is er telefonisch contact. Doorgaans zijn er 4 tot 5 sessies nodig. Soms minder – soms meer. Een half jaar na de laatste sessie vindt een nazorggesprek plaats.

Mail ons op info@overbeeke-deweert.com voor meer informatie of het maken van een belafspraak.

Wat wij nog meer doen

Persoonlijke coaching

Focus door reflectie

Doorbraak Coaching

Doorbraak coaching

Eenmalige coaching/consultatie

Integer & Respectvol

Liefdevol confronterend

Out of the box

Scroll naar boven