GRIP – een andere benadering van timemanagement

Vaak het gevoel dat je aan het rennen bent in steeds dezelfde tredmolen van deadlines, afspraken en verplichtingen?

Werk slimmer

Je bent niet de enige. Het is druk, teveel. Meer met minder mensen, het moet sneller, efficiënt. Verwachtingen of zelfs eisen van je omgeving, eisen aan jezelf. Voortdurend online. Hoe maak je keuzes en filter je wat je wel en niet doet?
In elk blok van 6 maanden komt er meer data vrij dan in de hele historie daarvoor. De zaterdageditie van de New York Times bevat meer informatie dan mensen in de 18e eeuw in een heel leven te verwerken kregen. Al die prikkels, daar ben je als mens nog helemaal niet op ingesteld.

Krijg weer GRIP

Ontwikkel een andere kijk! Leer slimme manieren om met het fenomeen ‘tijd’ om te gaan. Meer overzicht, meer rust. Het gevoel dat je afkrijgt wat belangrijk is en je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Loskomen van de illusie dat het perfect moet zijn. Perfectie bestaat niet en dat is heel bevrijdend.

Hoe

In twee praktische workshops word je begeleid in het krijgen van GRIP. Je leert manieren om, als het boven je hoofd groeit, overzicht te krijgen, beter te plannen en rust te genereren. Simpele manieren om prioriteiten te stellen en even stil te staan om daarna weer gas te geven.


Het programma bestaat uit 2 workshops

Deel 1: Persoonlijk leiderschap

Je zal nee moeten gaan zeggen, kritischer mogen zijn, zaken leren loslaten en kiezen wat je voor een 8 doet in plaats van altijd die 10 na te streven. Keuzes maken is gemakkelijk zodra je weet wat van belang is voor jou. Hoe hou je te allen tijde de invloed aan jouw zijde, want daar zit een belangrijke sleutel. Voor wie en wat wil je strijden in je werk- en privé leven? En voor wie en wat niet? Deze elementen vormen de basis van GRIP. En dat begint bij jou!

Deel 2: Planning, tooling & tips

Je brein is om zaken te bedenken, op te lossen, en voor creativiteit – niet om alles vast te houden. Nu je in deel 1 geleerd hebt wat belangrijk is en welke mindset je nodig hebt, leer je in deel 2 overzicht te krijgen en te houden. Je gaat naar huis met tools, tips en trucs om zaken af te krijgen, te starten met acties waar je tegenop ziet, en focus te houden. Dan sluit je weer met een goed gevoel je dag af.

Teveel prikkels, invloeden
en werkdruk is een nieuwe realiteit.
Wil je sterker worden om de tsunami aan informatie 
het hoofd te bieden?

Doe dan mee met GRIP.

Hoe wordt GRIP aangeboden

In Open Inschrijving. Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. 2 data met een week ertussen van 13:30 tot 17:00 uur.

Incompany: in groepen van maximaal 10 mensen. Om de werkdruk niet nog hoger te maken, hebben we goede ervaring met tijden van 15:00 – 18:30 uur. Dat vergt dus een kleine investering in tijd van de deelnemer maar neemt ook niet meteen een hele avond in beslag.

Tussen de workshops zit een periode van een week.
We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen om dit programma op de meest optimale manier voor jouw organisatie vorm te geven.

“Wat een leuke, compacte en praktische training! Het energieke programma “Grip op Tijd” houdt ook zelf goed grip op de tijd.
Geen verschillende werkvormen op het gebied van Timemanagement, maar aan de slag gaan met je eigen gedrag.
Door je bewust te worden van wat voor jou belangrijk is, ga je andere keuzes maken en levert dat (kwali)tijd op.
Aangevuld met praktische tips en tools kan je direct aan de slag en heeft het ook direct resultaat.
Bedankt!”  Anniek

Wat als je GRIP hebt gevolgd

  • Je hebt geleerd je mindset aan te passen
  • Je hebt zicht op je interne kompas – dat wat jou leidt en wat het effect is als je van de koers af raakt
  • Je start morgen met praktisch toepasbare tips die een groot verschil maken
  • Je kan beter kiezen wat je eerst moet doen, wat je kan beïnvloeden en hoe je ervoor zorgt dat je werk plezierig blijft
  • Je hebt beter het stuur in handen van je agenda – meer GRIP dus.

Workshop-trainers

We werken samen met een pool van trainers die enthousiast zijn over dit onderwerp. Die uit eigen ondervinding weten welke oplossingen werken om GRIP te krijgen. Trainers die je helpen keuzes te maken. Geen goeroe’s – gewoon nuchtere ervaren professionals.

Waar, wanneer en hoeveel?

  • Nieuwe data volgen
  • Locatie: DE OVERBUREN, Stationsplein 68, Amersfoort. Recht tegenover Station Amersfoort
  • Invetering: € 550,00 ex BTW.

Meer info of direct inschrijven via: info@overbeeke-deweert.com