Persoonlijke Coaching Wout

“Coaching inzetten als tool in je ontwikkeling is slim. Het werkt versnellend en is toegesneden op jouw persoonlijkheid.”  

Waarom coaching?
Iedereen heeft in zijn leven momenten dat hij of zij wel wat ondersteuning kan gebruiken. Een sparringpartner bij moeilijke beslissingen, persoonlijke dilemma’s, of als je het gewoon ‘ff niet meer weet”. Dan helpt het als iemand je de juiste vragen stelt zodat je op een andere, meer productieve manier naar jezelf en de dingen om je heen gaat kijken.

Soms heb je iemand nodig die je uitdaagt om een volgende stap te zetten in je ontwikkeling en je daarin begeleidt. Ik ben graag je gesprekspartner als je op zo’n kruispunt in je leven staat.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van:

  • persoonlijk leiderschap
  • leiden i.p.v. managen van teams in organisaties
  • presentatie: hoe kom je sterker over – hoe gebruik je lijf en stem effectiever
  • opvoeding van jongeren naar verantwoordelijke personen.

Mijn opleidingen en ervaring zijn zeer divers. Ik ben gecertificeerd trainer in de “7 eigenschappen van Effectief Leiderschap” van Stephen Covey, heb uiteenlopende trainingen gedaan op het gebied van leiderschap en presentatie. Daarnaast ben ik acteur/regisseur geweest in de theater- en tv-wereld. Ook heb ik verschillende functies gehad binnen meer reguliere bedrijven zodat ik ook die wereld van binnen uit ken. Daarnaast ben ik al 14 jaar zelfstandige als trainer en coach.

Waarom met mij
Opdrachtgevers waarderen allereerst de veiligheid die ik hen bied in de sessies ook al kan ik ook uitdagen. Ik ben een grondige luisteraar. Ik ben er scherp op hoe iemand overkomt en waar je wel of juist niet effectief bent. Door mijn ongewone, zeer diverse levensloop kan ik gemakkelijk buiten-de-box denken en je verrassen met creatieve ideeën en oplossingen.

Als het gaat om leiderschap werken we aan de tools en strategieën die je nodig hebt om een overtuigender leider te zijn voor je team, je gezin of jezelf. Alles wat van belang is wordt besproken. Het gaat erom jouw natuurlijke kracht vrij baan te geven en verder te ontwikkelen.

Wil je beter overkomen, overtuigender gesprekken voeren of charismatischer presenteren dan daag ik je uit meer te durven, meer te spelen. Je gaat niet iemand nadoen maar je vindt de technieken en de persoonlijke kracht om een ‘betere’ versie van jezelf te zijn als je met mensen communiceert. Je zult verbaasd zijn over je eigen reservoir aan mogelijkheden!