Persoonlijke Coaching Regine

Wie ben ik?
Ik geloof hartgrondig in ontwikkeling. Ik zie de issues die we tegenkomen in de dagelijkse praktijk, als een uitnodiging om onszelf te ontwikkelen. Vaak gaat het over het ontwikkelen van een andere zienswijze die niet blijkt te kloppen en die ons belemmert. Als je daar inzicht in hebt dan is een andere manier van communicatie een natuurlijk gevolg. Wat maakt mensen succesvol? Het heeft allemaal met ontwikkeling te maken. Ik ben graag je gids op het pad om je als professional verder te brengen.

Mijn specialisatie en ervaring zit al ruim 12 jaar in het coachen en trainen op het gebied van:

  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Leiderschap
  • Team Coaching
  • Effectief en overtuigend communiceren
  • Presenteren

Opleidingen: NLP – Neuro Linguïstisch Programmeren. Stephen Covey’s -7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap. Conflictbemiddeling. EMDR.

Wanneer kies je voor mij?
Wat ik terugkrijg van opdrachtgevers is dat ze mijn betrokkenheid waarderen en het commitment aan het eindresultaat. Ik laat niets onbesproken als het gaat om het bereiken van je doel. Mijn focus ligt op hoe jij jouw mogelijkheden kan vergroten en wat jij kan doen nog succesvoller te zijn. Ik garandeer je veiligheid, integriteit en oordeel niet. Er wordt ook veel gelachen in mijn sessies.

Sterke punten:
Samen met jou bepalen we vooraf je doelen en de stip op de horizon. Dus ook wat het jou gaat opleveren. Ik stel veel vragen en zal scherp luisteren waardoor ik je kan wijzen op de punten waar jij jouw invloed en kracht kan vergroten. Ik zal je uitdagen om je doelen te bereiken. Ik stuur op onafhankelijkheid – jij moet het doen. Tussen sessies door hebben we wekelijks contact om de voortgang te borgen.

Wat kun je van mij verwachten?
Commitment aan jouw doelstellingen. Alle rust en privacy door coachingsruimte aan huis (Veluwe). Een wandeling als je daarvan houdt. Alle tijd die nodig is, dus geen vooraf vastgestelde tijdsspanne. Koffie/thee en chocola. Gegarandeerde bewegingen richting je ontwikkeldoelen. Meer power.